Om meg

OM TONJE ANINE

Familieterapeut Tonje Anine


Jeg har 10 års erfaring fra råd og veiledning med personer i vanskelige livssituasjoner og som står ovenfor vanskelige valg. Fra både arbeid og gjennom utdanning har jeg erfaring med å identifisere mønstre i relasjoner som kan føre til dårlig kommunikasjon og konflikt.


Siden 2009 har jeg jobbet med veiledning av kvinner, menn og hele familier som har opplevd vold og høyt konfliktnivå hjemme. Jeg har også erfaring fra veiledning knyttet til sinnemestring og voldsproblematikk. 


Det som driver meg videre i arbeidet er at hvert eneste menneskemøte er helt unikt. Jeg lærer noe nytt av alle mennesker jeg møter og jeg blir like glad, varm og ydmyk hver gang jeg inviteres inn i livet deres.


Yoga har for meg vært et viktig redskap for bedre forståelse av meg selv, bedre helse og opplevelsen av å finne ro. Derfor elsker jeg å dele yoga med andre, både i grupper og en til en. Jeg kombinerer gjerne yoga med samtaleterapi ved ønske, men kun ved ønsker fra deg. Ikke vent med å ta kontakt! Ved å snakke med en nøytral tredjeperson kan det skapes bevegelse i fastlåst dialog og tankemønster.


"Jeg har stor tro på at endring er mulig og at det som virker fastlåst kan beveges!"

Utdannelse

 

Profesjonsmaster i Familieterapi og systemisk praksis ved VID Vitenskapelige Høyskole (tidligere Diakonhjemmet høyskole)

 

Sertifisert kursleder for Gottmans 7 prinsipper for gode samliv, gjennom Gottman Institute

 

Bachelor i Sosialantropologi fra Universitetet i Oslo

 

 Les mer om min bakgrunn innenfor yoga her.

KONTAKT

Knud Askersvei 26 b

(lokalene til Askerterapeutene)

1383 Asker