Terapi

FamilieterapiHva gjør en familieterapeut?


Det finnes flere faglige retninger innenfor den systemiske familieterapien, derfor vil man kunne møte familieterapeuter som jobber litt forskjellig. Likevel vil det være felles for alle at man jobber med kommunikasjonen mellom personer og hjelper til med å bedre relasjoner mellom par, familiemedlemmer og andre nære relasjoner. 


En familieterapeut er opptatt av systemet et individ inngår i. Man forsøker å forstå individet ved å se på helheten av relasjoner vedkommende er en del av. Helt fra samfunnsnivå til familie- og vennerelasjoner. En familieterapeut er mindre opptatt av å forstå utfordringer eller problemer som noe tilhørende individet, og er mer opptatt av å forstå det problemfylte som noe man opplever i relasjon til andre.


Dersom man opplever å føle seg fastlåst og ønsker endring, enten alene, i et parforhold eller i en familie, kan det være lurt å snakke med en familieterapeut som kan være med å undersøke hva som skal til for å få til endring.


Til en familieterapeut kan man komme både alene eller sammen med noen andre, for eksempel en partner eller et eller flere familiemedlemmer.

KONTAKT


Knud Askersvei 26 b

(lokalene til Askerterapeutene)

1383 Asker

ÅPNINGSTID


Time etter avtale